Director Linkuri P7
Cautare Avansata
Publicitate

Termeni de folosire

Conditii de utilizare
Utilizând serviciile oferite de Directorul de linkuri director.p7.ro, publicat la adresa http://www.director.p7.ro , sunteti de acord sa respectati urmatoarele conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu oricare termen sau conditie, nu sunteti autorizat sa folositi serviciile director.p7.ro în nici un scop.
Directorul de linkuri director.p7.ro faciliteaza propunerea de site-uri in scopul promovarii firmelor, produselor si/sau serviciile oferite, in anumite conditii specificate in continuarea acestui acord.
În orice situatie, sunteti de acord sa nu folositi informatiile cuprinse în acest site pentru a încalca orice lege româneasca sau internationala si sunteti în întregime raspunzator pentru orice dauna adusa unei terte parti. În scopul prevenii unor astfel de fapte, director.p7.ro îsi rezerva dreptul de a monitoriza activitatea vizitatorilor, indiferent de legislatia careia i se supune vizitatorul.
Deoarece director.p7.ro nu detine controlul asupra site-urilor si resurselor listate în cuprinsul catalogului, sunteti de acord ca director.p7.ro nu este responsabila pentru orice pierderi materiale sau de alta natura survenite ca urmare a accesarii site-urilor listate în cuprinsul portalului.
Propunerea unui site
Prin completarea formularelor “ADAUGA SITE” , sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si va obligati sa furnizati informatii corecte, complete, actuale si conform instructiunilor. De asemenea, sunteti de acord ca numele site-ului/firmei si/sau numele produselor sa fie folosite în scopul promovarii site-ului/firmei/produselor de catre director.p7.ro
director.p7.ro poate inregistra IP-ul de la care a fost facuta propunerea precum si adresa email furnizata, fara sa divulge sau sa publice aceste informatii, daca actiunea intreprinsa nu a adus atingere intereselor director.p7.ro sau oricaror alte persoane sau entitati.
Editorii director.p7.ro pot sa schimbe încadrarea într-o categorie, sa modifice titlul, descrierea sau cuvintele cheie daca acestea nu reflecta obiectiv domeniul de activitate al site-ului propus sau daca acestea contin excesiv cuvinte promotionale sau nu au respectat instructiunile, fara notificare prealabila.
Editorii director.p7.ro pot sa suspende sau sa elimine orice site propus daca acesta nu a respectat instructiunile de propunere, daca la adresele URL respective au avut loc modificari de natura obiectului de activitate sau care nu mai corespund criteriilor sau instructiunilor, fara notificare prealabila.
director.p7.ro îsi reverva dreptul de a scana la intervale regulate site-urile propuse, folosind roboti specializati, pentru a determina schimbarile structurale survenite sau pentru a detecta nerespectarea instructiunilor, fara a extrage informatii.
director.p7.ro se obliga sa NU copieze, vânda sau divulge spre vreo terta parte, fara consimtamântul celeilalte parti - exceptand situatia in care a fost incalcat acordul de utilizare - informatiile confidentiale furnizate în formularele director.p7.ro . Aceste informatii pot fi folosite de catre director.p7.ro doar în scopuri promotionale, de marketing sau la solicitarea autoritatilor.
Solicitarea de eliminare a unui site.
Eliminarea listarii unui site poate fi facuta doar de catre persoana care a facut propunerea, pe baza adresei email corespondenta (informatii confidentiale) sau de catre editorii director.p7.ro, in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. Eliminarea listarii va fi facuta in 48h de la confirmarea solicitarii de eliminare. Pagina individuala corespondenta site-ului asupra caruia a fost solicitata eliminarea, va fi suspendata urmand a fi stearsa in termen de maxim 3 luni
SCHIMBAREA TERMENILOR DE UTILIZARE
director.p7.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand, in orice imprejurare, acesti Termeni de Utilizare, fara un aviz prealabil. Este recomandat sa reveniti in aceasta pagina de cel putin o data pe luna, ca sa puteti afla in timp util de orice modificare adusa termenilor de utilizare.
Publicitate
Parteneri
Cunoscut Topsite